Workshop persoonlijke presentatie & netwerken: de effectiefste weg naar een baan

In je zoektocht naar een baan wil je mogelijkheden om je te onderscheiden van anderen in dezelfde markt. Persoonlijke presentatie ( Personal branding) helpt je om een situatie te creëren om te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Wat zijn je unieke talenten en je toegevoegde waarde voor een werkgever? Netwerken is hierbij het sleutelwoord. Daarvoor heb je een aantal basisvaardigheden voor nodig. Bijvoorbeeld: hoe je bouw je een goed netwerk op, hoe onderhoudt je je netwerk en hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen ontmoet? Netwerken is een adequaat middel om een nieuwe baan te verkrijgen. Vergroot daarom je kansen op een baan, door familie, vrienden of anderen uit je omgeving te betrekken bij je zoektocht naar de baan die je erg graag Wilt.

Doelgroep

De workshop is voor iedereen die zichzelf gemakkelijk, met meer zelfvertrouwen en op een natuurlijke wijze wil presenteren. Met effectief netwerken krijg je meer invloed op de kwaliteit en ontwikkeling van je loopbaan. Hierdoor lukt het gemakkelijker om de baan die je graag wilt te verwerven.

Werkwijze

De workshop Persoonlijke Presentatie & Netwerken is erg praktisch van aard en je positioneert jezelf als een sterk merk. Op basis van diepgaand zelfinzicht ontwikkel je een geloofwaardige manier om je toegevoegde waarde en talenten tot uitdrukking te brengen. Je kunt jezelf onderscheiden als unieke professional. Daarnaast stel je eigen leerdoelen vast. Deze leerdoelen staan in deze interactieve workshop centraal. Je oefent vanuit korte theoretische gedeelten steeds met (je eigen) praktijksituaties:

 • Verkennen van je eigen drijfveren, kwaliteiten, ambities en meerwaarde
 • Verbeteren van je persoonlijke presentatie
 • Helder communiceren over je onderscheidende waarden met o.a. een 1-minutenverhaal
 • Wat is netwerken?
 • Hoe bouw je jouw netwerk op en hoe onderhoud je het?
 • Het voeren van een effectief netwerkgesprek.
   

Competenties

In de workshop werk je aan de volgende competenties:

 • Personal Branding (Persoonlijke presentatie)
 • Communiceren en presenteren
 • Professioneel handelen
 • Initiatief nemen
 • Netwerkvaardigheden
   

Resultaat

Je talenten en unieke kwaliteiten zijn helder in beeld gebracht en je weet wat je toegevoegde waarde is voor een organisatie. Je weet wie je bent, wat je wilt én kunt en vooral hoe je dit alles gaat uitdragen. Je persoonlijke merk staat er: je gedrag, je stem en je kleding zijn op elkaar afgestemd. Hierdoor kun je jezelf vol vertrouwen en zelfbewust presenteren in een sollicitatiegesprek en bij andere gelegenheden. Daarnaast heb je meer inzicht in wat netwerken is en wat juist niet.

Tijd: 9.00 uur tot 16.00 uur
Groepsgrootte: minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers
Kosten € 110,- excl. BTW 21%, inclusief handout en lunch
Locatie: Zuiderbeekweg 26, 6862 EM Oosterbeek; tenzij anders afgesproken

U kunt u nu aanmelden voor Workshop persoonlijke presentatie & netwerken: de effectiefste weg naar een baan.