Agenda

04-06-2011

Geplande workshops in juli, augustus en september 2011.
Bekijk de praktische informatie bij de betreffende workshop.

Lees meer
 

Nieuwe Website Online

04-06-2011

Op 17 juni 2011 is de vernieuwde website van Lodowika Coaching & Advies online gegaan. De afgelopen maanden is samen met Internetbureau Vis.nl hard gewerkt aan deze nieuwe website.

Lees meer
 

Home

Wie ben ik?

Mijn naam is Carla Lodowika (1949). In 2007 besloot ik met Lodowika Coaching & Advies een praktijk voor coaching en organisatieadvies te starten. In mijn loopbaan heb ik diverse leidinggevende functies vervuld. In mijn laatste functie heb ik als manager van een cluster van laboratoria in een groot centrumziekenhuis gewerkt.

Oorspronkelijk ben ik als Medisch Microbiologisch analist opgeleid. Op een gegeven moment kreeg ik belangstelling voor organisaties en hoe mensen in organisaties functioneren. Om die reden ben ik eerst Organisatie- en Bedrijfskunde op Voortgezet HBO-niveau gaan studeren en later Beleids- en Organisatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. Daarna volgde ik diverse trainingen en opleidingen op het gebied van (loopbaan)coaching, training en mediation. Daarnaast vormen mijn studies en werk- en levenservaring bronnen van inspiratie in mijn huidige werk.

Met Lodowika Coaching & Advies maak ik deel uit van diverse professionele netwerken van coaches, trainers, organisatieadviseurs en werkgevers met wie ik regelmatig samenwerk.

Mijn werkwijze is resultaatgericht, vanuit een positieve kijk op de wereld, persoonlijk, betrokken, praktijkgericht, kritisch en respectvol confronterend. Een goede analyse van de vraag vormt het uitgangspunt, gevolgd door een daarop gerichte interventie.

 

Visie

Het boeiende aan mensen is dat ze uniek zijn. Ieder mens reageert in eenzelfde situatie verschillend. Dit verschil tussen mensen is fascinerend en maakt de ontmoetingen rijker. Deze “rijkdom” levert energie op.

Coaching is een wijze van begeleiden waarbij mensen deze energie gebruiken, in beweging komen en mede daardoor leren en veranderen. Lodowika Coaching & Advies is er daarom op gericht mensen te begeleiden bij het verkrijgen van meer inzicht in de eigen doelen én in de realisatie ervan. Daarbij zijn reflectie, bewustwording, eigen verantwoordelijkheid, openstaan voor leerervaringen en ruimte voor nieuw gedrag, kenmerkend voor de benadering van Lodowika Coaching & Advies. Levenslang leren en zelfstandig functioneren worden hierbij vanzelfsprekend. Speciale doelgroep: 45-plussers.

Het resultaat van deze benadering is dat mensen beter functioneren en succesvoller zijn. Persoonlijk én professioneel. Zelfredzaamheid, zelfwerkzaamheid en zelfstandigheid zijn hierbij kernbegrippen.

Lodowika Coaching & Advies werkt als Noloc Erkend loopbaanprofessional volgens de richtlijnen. Noloc (Nederlandse orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten).

De foto’s op de website symboliseren het geduld en de lange reis, waarbij de puzzelstukjes in elkaar vallen, mensen groeien, gaan bloeien en vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden.